Wedstrijd ‘win je winkel’ Beveren, editie 2019

Heeft u er altijd al van gedroomd om een eigen handelszaak uit te baten ? Staat u te popelen om uw eigen concept uit te werken, maar ervaart u nog een beetje drempelvrees om de stap te zetten ?

Neem dan deel aan de wedstrijd ‘win je winkel’, editie 2019 en maak kans om 1 jaar lang huurvrij een handelspand uit te baten op een A-locatie in de handelskern van Beveren !

Met deze wedstrijd slaan de gemeente Beveren, Warande Beveren, ondernemingsvereniging UNIZO en vzw Aangenaam Winkelen Beveren de handen in elkaar om het ondernemerschap te ondersteunen.

Naast het 1 jaar huurvrij ter beschikking krijgen van een pand in Warande Beveren, ontvangt de winnaar nog een waaier aan bijkomende ondersteuning. Dit in de vorm van een promotiepakket, financiële ondersteuning bij de inrichting van het pand en professioneel advies bij het uitwerken van het concept.

De handelskern in Beveren is het ideale biotoop om uw ondernemingszin voluit uit te testen. Met z’n 250 handelszaken, geconcentreerd in een afgebakend gebied, profileert Beveren zich als een heus ‘Winkeldorp’. In Winkeldorp Beveren vind u immers naast ketenwinkels, tal van handelszaken die worden uitgebaat door zelfstandige handelaars die met kennis en passie voor het vak hun klanten van dienst zijn.

We zijn op zoek naar dynamische, enthousiaste (startende) ondernemers die hun droom in Beveren willen realiseren.

win je winkel

Geprikkeld, goesting gekregen ? Mooi zo !

Schrijf u vandaag dan nog in ! Het volstaat om ons in enkele regels mee te delen welk winkel-idee, project, concept u concreet wil uitwerken, welke meerwaarde dit voor Beveren heeft en hoe economisch haalbaar uw project is. Op basis van deze informatie zal de jury een eerste selectie maken.

De inschrijvingsperiode loopt van 1 april tot en met 10 mei 2019.

Hoe verloopt de wedstrijd ?

fase 1 - inschrijvingsperiode van 1 april tot en met 10 mei 2019
fase 2 - selectie door jury van maximaal 5 kandidaten die hun project verder mogen uitwerken
fase 3 - periode van 20 tot 24 mei 2019: de 5 geselecteerde kandidaten stellen hun project voor aan de jury. De jury bepaalt hierna 3 finalisten
fase 4. 15 juni 2019 : de finalisten stellen hun project voor aan het brede publiek in een pand in Warande Beveren
fase 5 : 29 juni 2019 – einde van de wedstrijd en bekendmaking van de winnaar

Waar kunt u terecht voor bijkomende informatie ?

Wim Van Gerwen, consulent lokale economie, gemeente Beveren
Tel : 03 750 16 76
e-mail : economie [at] beveren [dot] be