Win je winkel

Win je horecazaak in Winkeldorp Beveren

Heb je er altijd al van gedroomd om een eigen horecazaak uit te baten? Sta je te popelen om je eigen concept uit te werken, maar heb je nog een beetje drempelvrees om de stap te zetten?

Neem dan deel aan de wedstrijd ‘win je winkel’, horeca-editie en maak kans om 1 jaar lang huurvrij een horecapand uit te baten in Beveren!

Met deze wedstrijd slaan de gemeente Beveren, Warande Beveren, ondernemingsvereniging UNIZO, vzw Aangenaam Winkelen Beveren en Horeca Waasland de handen in elkaar om het ondernemerschap te ondersteunen.

Naast het 1 jaar huurvrij ter beschikking krijgen van een horecapand in Warande Beveren, ontvangt de winnaar nog een waaier aan bijkomende ondersteuning. Dit in de vorm van een promotiepakket, financiële ondersteuning bij de inrichting van het pand en professioneel advies bij het uitwerken van het concept.
De handelskern in Beveren is het ideale biotoop om je ondernemingszin voluit uit te testen. Met z’n 250 handelszaken, geconcentreerd in een afgebakend gebied, profileert Beveren zich als Grootste Winkeldorp van Vlaanderen. In de handelskern van Beveren vind je immers naast ketenwinkels, tal van handelszaken die worden uitgebaat door zelfstandige handelaars die met kennis en passie voor het vak hun klanten van dienst zijn.
We zijn op zoek naar dynamische, enthousiaste (startende) ondernemers die hun horeca-droom in Beveren willen realiseren.

Geprikkeld, goesting gekregen? Mooi zo!
Schrijf je vandaag dan nog in! Het volstaat om ons in enkele regels mee te delen welk horeca-idee, project, concept je concreet wil uitwerken, welke meerwaarde dit voor Beveren heeft en hoe economisch haalbaar je project is. Op basis van deze informatie zal de jury een eerste selectie maken.

De inschrijvingsperiode loopt van 14 mei 2018 tot en met 1 juni 2018.

Wedstrijd Win je winkel

Hoe verloopt de wedstrijd ?

  • fase 1 - inschrijvingsperiode van 14 mei tot en met 1 juni 2018 
  • fase 2 - selectie door jury van maximaal 5 kandidaten die hun project verder mogen uitwerken
  • fase 3 - 7 juni 2018 : de 5 weerhouden kandidaten stellen hun project voor aan de jury. De jury bepaalt hierna de 3 finalisten
  • fase 4. 22 juni 2018 : de finalisten stellen hun project voor aan het brede publiek tijdens het event Tropische Start in Beveren
  • fase 5 : 29 juni 2018 – einde van de wedstrijd en bekendmaking van de eindwinnaar

Waar kan je terecht voor bijkomende informatie ?

Wim Van Gerwen, consulent lokale economie, gemeente Beveren
T 03 750 16 76
economie [at] beveren [dot] be