City Golf

City Golf in Doel

Komt u swingend genieten van Doel met City Golf? Boek een toeristische rondleiding in het Scheldedorp waarbij golf spelen en wandelen langsheen de voornaamste bezienswaardigheden in Doel centraal staan. 

Citygolf

City Golf Fort Liefkenshoek

Een uniek concept om Fort Liefkenshoek al spelenderwijs te verkennen. Boek uw bezoek en geniet na in de brasserie.

Spotters

Schepen en vogels spotten in Havenland

Van bruine kiekendief tot Dortmunders. Met deze kaarten weet u meteen waar u best op de uitkijk staat met uw verrekijker.

DeWaterbus

DeWaterbus als attractie

Ontdek met DeWaterbus  de schoonheid de Schelde, Beveren, de aanpalende gemeentes en de stad Antwerpen. De Waterbus houdt in Beveren halt aan Fort Liefkenshoek en de Kallosluis. 

 

Vespa

Vespa Waasland

Met de Vespa rijden langs verschillende routes in Beveren. 

Geocaching logo

Schatten jagen met geocaching

Geocaching is een spel dat u digitaal in de echte wereld speelt. Met behulp van GPS-coördinaten gaat u, via een app op uw telefoon of een GPS-apparaat, een schat vinden. Die schat noemen we een (geo)cache. Wist u dat ze dit spel overal ter wereld doen? 

Farmfun

FarmFun Beveren

Gezonde buitenlucht, uitdagende denk- en doeopdrachten, heel veel koeien en nog veel meer fun. Daar staat FarmFun Beveren voor! Wilt u een beestige vrijgezellendag of een farmtastisch originele teambuiding beleven? Spring dan op uw tractor – of in uw auto – en kom naar de boerderij van Mattias en Lieke in Beveren voor een onvergetelijk avontuur!

Poldertochten

Poldertochten

Maak op een originele wijze een tocht door de polders.

Zonnetrein

Zonnetrein Groot Saeftinghe

Ga op ontdekkingstocht in het Grenspark Groot Saeftinghe en proef heerlijke streekproducten. Kies uit verschillende arrangementen.

Ballonvaart

Ballonvaart

Een unieke groepsuitstap, een onvergetelijk avontuur waarbij u geniet van de mooiste uitzichten in de regio. Diverse opstijgplaatsen mogelijk.

Escaperoom

Escaperooms in Hotel Beveren

Waan je in de oude 'Motel Beveren' sfeer en ontdek de verschillende rooms met elk hun eigen verhaal. Wilt u uit een mysterieuze hotelkamer ontsnappen? Of liever de raadsels oplossen in het kantoor van onze directeur? 

Snooker

Dropshot Beveren

Doet u graag aan bowling, squash of snooker & biljart? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wanneer u uitgespeeld bent kunt u hier ook iets drinken of eten in de brasserie.

Deurganckdok

Golfclub Beveren

Golfclub Beveren ligt in de Waaslandhaven. In deze unieke setting bieden we een uitdagende beleving aan op de mooiste inland linksbaan van Vlaanderen. Het parcours slalomt door een rijk natuurgebied wat prachtige taferelen oplevert. Tussen het heidegras en de eco-zones wacht een uiterst uitdagende tocht.

De Meerminnen

Subtropisch zwembad LAGO

Subtropisch zwemparadijs LAGO Beveren De Meerminnen is uw uitgelezen plek voor een spetterende dag vakantie. Waterpret in het zwemparadijs, een virtuele ontdekking in LAGO VIRTUAL en achteraf genieten van wat lekkers in het Rest-eau-café. Hier beleeft u het allemaal!

Alpacadijk

Alpacadijk Kallo

Altijd al eens een alpaca willen zien en knuffelen? Dit kan bij de alpacaboerderij Alpacadijk in Kallo.

Stafort elektrische steps

Stafort

Beveren verkennen met een elektrische step of met een Bugxter.

Zien & doen

Zien & doen

Wandelen & fietsen

Wandelen & fietsen

Cultuur & erfgoed

Cultuur & erfgoed