Belangrijke info rond het inschrijven van niet-aangemelde eerstejaars!

Graag nodigen wij jullie uit op onze onthaalavond. Deze vindt plaats op donderdag 29 augustus om 19.00 uur in de eetzaal van de school. 

Het programma ziet er als volgt uit:
▪ verwelkoming door het directieteam ▪ kennismaking met klasleerkrachten ▪Heel wat praktische informatie: agenda, rapport, afwezigheden, login Smartschool (digitaal systeem om de agenda met geplande toetsen/taken & resultaten op te volgen)
▪informele babbel met andere ouders, leerkrachten, zorgteam en directie ▪mogelijkheid om vragen te stellen aan ICT-coördinatoren i.v.m. Smartschool ▪kennismaking met de ouderraad

Gelieve voor 19 augustus jullie komst te bevestigen via de link hieronder. Er is parkeermogelijkheid op de speelplaats van Elektra, maar kom bij voorkeur te voet of met de fiets. Wij kijken ernaar uit jullie te ontmoeten! Van harte welkom op het GTI.

Inschrijvingsformulier infoavond eerste jaar

De volgorde van aanmelding speelt een rol. Het is belangrijk dat u zich zo snel mogelijk aanmeldt. Na de aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail waarin de stappen worden uitgelegd om de inschrijving te voltooien.

De ouder(s) of de meerderjarige leerling moet instemmen met het pedagogisch project en het schoolreglement.

U kan zich hier digitaal aanmelden voor het volgende schooljaar.

Graag nodigen wij jullie uit op onze onthaalavond. Deze vindt plaats op donderdag 29 augustus om 19.30 uur in de eetzaal van de school. 

Het programma ziet er als volgt uit:   ▪ verwelkoming door het directieteam  ▪ kennismaking met klasleerkrachten ▪ informele babbel met andere ouders, leerkrachten, zorgteam en directie  ▪ mogelijkheid om vragen te stellen aan ICT-coördinatoren i.v.m. Smartschool  ▪ kennismaking met de ouderraad 

Gelieve voor 19 augustus jullie komst te bevestigen via de link hieronder. Er is parkeermogelijkheid op de speelplaats van Elektra, maar kom bij voorkeur te voet of met de fiets. Wij kijken ernaar uit jullie te ontmoeten! Van harte welkom op het GTI.

Inschrijvingsformulier infoavond

Voor algemene informatie kunt u contact opnemen met het onthaal.

Naam Telefoon E-mail
Ilse Cools 03 750 19 00 ilse.cools@beveren.be
Zie alle contactfiches

Het onthaal van de school is open om 8 uur en sluit om 16.30 uur.

Schoolbus
Voor leerlingen uit Groot-Beveren voorziet de gemeente vervoer vanuit de deelgemeenten Prosperpolder, Kieldrecht en Verrebroek.
Route, tarieven, voorrangsregels en inschrijvingsmodaliteiten vindt u hier.

Openbaar vervoer
Alle nodige informatie over de bereikbaarheid met het openbaar vervoer vindt u op:

Veilig met de fiets of te voet
In samenwerking met verschillende betrokken partijen werden de fietsroutes in de ruime omgeving van de school in beeld gebracht.  Hier vindt u de veiligste fietsroutes.

Ook wordt in dit document de nodige aandacht geschonken aan de veiligheid van leerlingen die te voet naar school komen.

Een nauwe samenwerking met de bedrijfswereld stelt onze leerlingen in staat om het geleerde aan de realiteit te toetsen om op die manier optimaal voorbereid te zijn op de arbeidsmarkt. Dat resulteert in:

 • Eindproject: een jury met externen begeleidt de laatstejaars tijdens hun eindproject.
 • Stages: leerlingen van eindjaren, 5 Hout en 5 Elektriciteit doen stage op de werkvloer. Stagebegeleider en stagementor van het bedrijf formuleren de eindbeoordeling.
 • VCA: Vijfdejaars kunnen een VCA-certificaat behalen. Dit is een meerwaarde bij sollicitatie.
 • Vacatures van bedrijven: stuur ons uw vacatures door en wij maken ze bekend aan onze leerlingen.
 • Job- en vacaturebeurs: onze jaarlijkse job- en vacaturebeurs voor bijna afstuderende leerlingen kan bijdragen aan een kwalitatief hoogstaande invulling van vacatures in uw bedrijf.
 • Jobexpo: Samen met Auxillios organiseren we sollicitatietraining. Dit wordt afgerond met een jobexpo waarbij leerlingen gesprekken doen met medewerkers van een bedrijf.
 • Overlegplatform: op dit overlegorgaan tussen de bedrijfswereld en het GTI stemmen we de noden van de bedrijven in de regio af op de lesinhouden.
 • Bedrijfsbezoeken/werkplekleren/duale klastrajecten (leren op de werkvloer).

Geïnteresseerd om mee te werken aan de uitbouw van onze school via samenwerking met de bedrijfswereld? Neem dan contact op met Raf Demeyer: raf.demeyer@beveren.be.

Wil je 

 • een boeiende job in een dynamische en moderne omgeving?
 • een aangename werksfeer?
 • een loon conform aan de wettelijke barema's?
 • een fietsvergoeding of gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer?
 • de trotse bezitter worden van een internationale Lerarenkaart met de hieraan verbonden voordelen?

Dan is een job in het GTI zeker iets voor u!

Komt u uit het bedrijfsleven? Dan neemt u uw anciënniteit mee.

solliciteren in het GTI

Ook het GTI Beveren is actief op verschillende sociale media kanalen. Kijk zeker eens naar volgende items:

naar Smartschool

Werkt u voor de eerste keer met Smartschool of wilt u nog even iets opzoeken over de werking van ons schoolcommunicatieprogramma, dan kunt u hier de handleiding raadplegen.