Door een overeenkomst met de ontwikkelaar van Prosper Park in Beveren, kunt u in fase II van dit project, dat gelegen is aan de Prosper Van Raemdonckstraat, via de gemeente 1 van de 16 appartementen met ondergrondse autostaanplaats aankopen aan uitzonderlijke condities. Het betreffen 5 appartementen met 1 slaapkamer, 10 appartementen met 2 slaapkamers en 1 appartement met 3 slaapkamers.

Prijzen vanaf 142 500 EUR (excl. kosten).

Prosper Park is een oase van rust middenin een bruisende omgeving. Het betreft een fantastisch nieuwbouwproject in het centrum van Beveren. Alle appartementen beschikken over een ruim terras of een ruime tuin, zijn uitgerust met zonnepanelen en kunnen door de koper naar wens afgewerkt worden.

In het project wordt een afval-sorteerstraat met ondergrondse containers voorzien. Deze zullen opgesteld staan ter hoogte van de ingang (Prosper Van Raemdonckstraat 37-39).

Alle nodige informatie met betrekking tot de appartementen kan u terugvinden in de downloads.

De toewijzing van de appartementen zal gebeuren op basis van het gemeentelijk reglement bescheiden kavels. In tegenstelling tot de bewoningsplicht van 10 jaar zal er bij de aankoop van een appartement een bewoningsplicht zijn van 5 jaar waarbij uitzonderingen mogelijks zijn mits motivatie.

Kandidaturen dienen op het daartoe bestemde formulier onder gesloten omslag ten laatste op vrijdag 26 februari 2021 om 16.00 u. ingediend te worden