Bravo Velo

Fietsen zit in de lift! De fiets wordt al lang niet meer enkel van stal gehaald in het weekend. Meer en meer werknemers ontdekken de fiets als vervoermiddel voor woon-werkverkeer: gezonder, goedkoper en vaak zelfs sneller dan de auto.
Deze evolutie juichen we als gemeente toe! Daarom lanceren we opnieuw campagne ‘Bravo Velo’ bij wijze van applaus voor onze fietsende burgers én als aanmoediging om de fiets te blijven gebruiken. ‘Bravo Velo’ verschijnt opnieuw op een honderdtal locaties in het straatbeeld

Fotowedstrijd Bravo Velo

Post een foto van uzelf met de fiets (andere personen mogen mee op de foto), ergens onderweg in gemeente Beveren. Geef de foto de hashtags #bravovelo en #bevereninbeeld.

De wedstrijd loopt t.e.m. 3 oktober. De winnaars worden bekend gemaakt op de Dag van de Trage Weg op zondag 17 oktober en zullen gecontacteerd worden met privébericht via Facebook of Instagram. Afhalen van de prijs kan op de Dag van de Trage Weg (of indien dit niet lukt op een afgesproken moment).

Wedstrijdreglement fotowedstrijd Bravo Velo 2021

 1. Deelname aan de actie is gratis. U neemt deel als u een foto plaatst op Facebook of Instagram met de hashtags #bravovelo en #bevereninbeeld.
 2. Enkel foto's op persoonlijke profielen kunnen meedoen aan de fotowedstrijd. Bedrijfsprofielen zijn uitgesloten van deelname. Let er op dat u bij Facebook kiest voor de instelling ‘zichtbaar voor iedereen’ wanneer u de foto post. Anders vinden we uw inzending niet terug.
 3. Enkel inwoners van gemeente Beveren maken kans op een prijs en de foto moet in gemeente Beveren zijn genomen.
 4. De looptijd van de actie loopt tot en met 3 oktober 2021.
 5. De deelnemende foto's worden als volgt beoordeeld: Er wordt beoordeeld of de instagrampost voldoet aan de wedstrijdvoorwaarden (in Beveren genomen, inwoner van Beveren, gebruik beide hashtags). De 10 tofste foto’s die aan voorgenoemde voorwaarden voldoen, worden gekozen door het Bravo Velo-team met leden van de gemeentelijke Communicatie- en Mobiliteitsdienst.
 6. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 7. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 8. De winnaars worden op de hoogte gesteld met een persoonlijk bericht via Facebook of Instagram.
 9. Alle foto's die deelnemen aan de fotowedstrijd kunnen worden gedeeld op de mediakanalen van gemeente Beveren, enkel in het kader van de campagne Bravo Velo.
 10. Personeelsleden van gemeente Beveren zijn uitgesloten van deelname.
 11. Voor vragen en/of klachten kan contact worden opgenomen met communicatie@beveren.be of met privébericht via de gemeentelijke Facebookpagina.
 12. De promotie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook of Instagram.
 13. Deze fotowedstrijd is een initiatief van gemeente Beveren.