UiTPAS Reynaert

Mogelijk gemaakt dankzij de financiële steun van LEADER

logo Leader

Iedereen heeft recht op vrije tijd, ook als u het financieel moeilijk heeft. Voor u is er de UiTPAS met kansentarief. Die ziet er helemaal hetzelfde uit als een gewone UiTPAS, en u kan er ook punten mee sparen en ruilen.
Met uw UiTPAS Reynaert met kansentarief krijgt u 80% korting als u deelneemt aan een UiTPAS activiteit in onze regio (gemeenten Beveren, Sint-Gillis-Waas en Zwijndrecht).

U woont in Beveren en

  • u heeft recht op de verhoogde tegemoetkoming in de ziekteverzekering of
  • u krijgt het leefloon of een gelijkaardige financiële ondersteuning van het OCMW of
  • u hebt een hoge schuldenlast en wordt hierbij begeleid.

In onderstaande download vindt u alle voorwaarden voor de UiTPAS Reynaert met kansentarief.

De UiTPAS Reynaert met kansentarief kunt u aanvragen

  • bij de vrijetijdsbalie in het gemeentehuis, Gravenplein 8. U brengt uw identiteitskaart en het nodige attest mee. Een recent klevertje van uw ziekenfonds kan dit attest vervangen als de code onderaan eindigt op een 1 (bv. 111/111).
  • via uw maatschappelijk assistent. Bent u in begeleiding bij het OCMW dan kunt u de UiTPAS met kansentarief via hem/haar aanvragen.

U kunt uw UiTPAS Reynaert ook online aanvragen. U stuurt dan het gevraagde attest elektronisch mee met uw aanvraag. De UiTPAS wordt klaargemaakt als u deze komt afhalen.

online regelen

Voor de vrijetijdsbalie dient u een een afspraak te maken, behalve op dinsdag en donderdag.

maak een afspraak

De UiTPAS Reynaert met kansentarief is gratis. Bij verlies van uw UiTPAS kunt u een nieuwe pas aanvragen. Dit kost 1 euro.

De UiTPAS Reynaert met kansentarief blijft geldig zolang u voldoet aan de voorwaarden van het kansentarief. U hoeft uw UiTPAS niet meer jaarlijks aan te vragen. 

Jaarlijks wordt er gecontroleerd of u nog voldoet aan de voorwaarden van het kansentarief. U hoeft hier zelf niets voor te doen. U wordt verwittigd indien u niet langer voldoet aan de voorwaarden. U krijgt dan gratis een gewone UiTPAS en u behoudt uw reeds gespaarde punten.

Met uw UiTPAS met kansentarief krijgt u 80% korting op UiTPAS activiteiten in Beveren, Sint-Gillis-Waas en Zwijndrecht.
Let op! Soms worden er beperkingen ingesteld op het aantal kortingen (bv. bij Lago Meerminnen wordt het aantal kortingen beperkt tot 5 voor het zwemparadijs).

U kunt met uw UiTPAS met kansentarief natuurlijk ook punten sparen en punten omruilen voor voordelen in onze regio (gemeenten Beveren, Sint-Gillis-Waas en Zwijndrecht) maar ook in andere steden en gemeenten met een UiTPAS.

In onze regio organiseren de gemeentediensten en ook talrijke verenigingen en organisaties UiTPAS-activiteiten. Een overzicht vindt u via de onderstaande knop.

Een overzicht van UiTPAS-activiteiten vindt u op uitinvlaanderen.be. De UiTPAS-activiteiten worden aangeduid met het UiTPAS-logo.
 

Overzicht UiTPAS aanbieders in Beveren

Uw UiTPAS Reynaert is persoonlijk en mag enkel door uzelf gebruikt worden.
Bij deelname aan een UiTPAS-activiteit krijgt u hiervoor één punt.
U spaart zelf punten aan de UiTPAS-zuil (bib, sporthal, Lago Meerminnen, CC Ter Vesten) met uw kaart of met uw smartphone door de QR-code bij de activiteit te scannen. De aanbieder van de activiteit kan u ook een punt toekennen.

In alle UiTPAS-regio’s kan u punten omruilen voor iets extra (vb drankje, een kadootje of een korting).
Bij aankoop van een UiTPAS Reynaert ontvangt u ook volgende welkomstvoordelen: 3 punten op uw nieuwe UiTPAS en een schoudertas met een verrassende inhoud.

Overzicht omruilvoordelen Beveren

Op zoek naar een voordeel in een andere gemeente?

naar alle omruilvoordelen UiTPAS

Hier vindt u alle info over de organisatie van UiTPAS Reynaert in Sint-Gillis-Waas en Zwijndrecht.

Naar UiTPAS Reynaert Sint-Gillis-Waas Naar UiTPAS Reynaert Zwijndrecht

U kan op uw smartphone de UiTPAS-app downloaden. Zo kunt u:

  • punten sparen via je camera
  • zoeken naar aanbieders
  • zoeken naar omruilvoordelen
naar uitpas.be

Op het gebruik van uw UiTPAS zijn er voorwaarden van toepassing op het vlak van correct gebruik, beëindiging van account, fraude en dergelijke meer. Door het gebruik van uw UiTPAS stemt u in met deze gebruiksvoorwaarden. 
Bovendien is op elk gebruik van uw UiTPAS het privacybeleid UiTPAS van toepassing. Voor alle vragen over privacy en UiTPAS kan u terecht op privacy@uitpas.be.

Privacybeleid UiTPAS Gebruiksvoorwaarden UiTPAS