Bibliotheek

Alle activiteiten
aug
14

Er is gestart met de afbraak van het hoekhuis aan de Albert Panisstraat en Bijlstraat. De werken duren vermoedelijk tot 30 augustus.
Om deze werken vlot en veilig te laten verlopen, worden volgende maatregelen genomen:
...

aug
14

Op maandag 19 augustus start Synductis de nutswerken aan de N70 in Melsele opnieuw op. Deze werken zorgen voor de nodige verkeershinder. Meer info hierover en de link om u in te schrijven op de nieuwsbrief Werken N70 vindt u hier.

aug
7
Statbel, het Belgische bureau voor statistiek, organiseert bij een aantal Beverse huishoudens een enquête naar arbeidskrachten. Deze enquête brengt voor elk gezinslid van de deelnemende huishoudens de werksituatie in kaart. De resultaten laten toe om internationaal vergellijkbare...
jul
25

De code voor brandgevaar is op 29 juli teruggebracht van code oranje naar code geel. Het maken van open vuur is opnieuw toegelaten en het rookverbod in natuurgebieden, provinciale domeinen, recreatiegebieden, bossen en heiden wordt ingetrokken. Het Agentschap Natuur en Bos volgt de situatie...

jul
24
Deze zomer stellen niet enkel Bib Beveren maar ook CC Ter Vesten, GTI Beveren en Sint-Maartencampus een stille ruimte ter beschikking om in alle stilte te kunnen studeren.