Bibliotheek Beveren

Snuister digitaal door ons aanbod

Kom op verhaal in één van onze bibliotheken. Van grote letter boeken tot kleine voetnoten. Ontdek ons aanbod boeken, strips, cd’s, dvd’s, muziekpartituren en luisterverhalen. Snuister in kranten en tijdschriften. Ons aanbod kunt u al digitaal ontdekken.

Intercultureel gesprek

Vaste activiteiten in de Bib

Betoverende voorleesuurtjes @BibBeveren
Elke 2de en 4de woensdag van de maand wachten enthousiaste voorlezers u op en laten u lachen, griezelen, genieten. Voor alle kinderen van 4 tot 8 jaar. Ook (groot)ouders zijn welkom.

Babbelonië: intercultureel ontmoeten in het Nederlands
Heeft u zin in boeiende gesprekken en leuke activiteiten? ​In Babbelonië ontmoeten Nederlandstaligen en anderstaligen elkaar.​We praten in groepjes over alledaagse dingen: kinderen en ouderen, feesten, ziekte en gezondheid, werk... 

Digipunt

Digipunt

Wilt u iets doen op uw computer of smartphone, maar weet u niet goed hoe? In een digipunt staat een vrijwilliger klaar om u gratis te helpen met digitale vragen. Kunnen we je niet onmiddellijk helpen? Dan gaan we samen op zoek naar een oplossing.
 

Kom op verhaal

Activiteiten en evenementen in de Bib

senior leest

Speciaal voor ouderen

Lezen dat is voor het leven. Wordt het lastig om nog te lezen? De Bib voorziet een aantal hulpmiddelen om nieuwe verhalen te verkennen.

Leraar

Wegwijs voor leerkrachten

Van Daisyboeken tot de Lerarenkaart. In de Bib vindt u heel wat dat u als leerkracht ondersteunt. Neem een duik in ons aanbod.

Kinderen lezen

De bib voor kinderen & jongeren

Van rustig studeren via blok@bib tot de beste boeken jureren via de Leesjury. Ontdek ons aanbod op maat voor kinderen en jongeren.

Vormingen in de Bib

Goed om te weten

Wist u dat u tot 40 materialen kan lenen gedurende 28 dagen?
Ontdek ons reglement en de voorwaarden.

Filialen

Ontdek de bibliotheken in de deelgemeenten

Cultuur & erfgoed

Cultuur & erfgoed

Zien & doen

Zien & doen

Jong & ouder

Jong & ouder