Gemeente Beveren stapte, samen met een heleboel andere steden en gemeenten, mee in Mijn Burgerprofiel.
U vindt de aanmeldknop van dit overheidsportaal rechtsboven de homepage van onze website en op vele andere overheidswebsites. 
Met slechts éénmaal aanmelden op Mijn Burgerprofiel, kunt u uw officiële gegevens en overheidsadministratie
raadplegen, overheidsdocumenten aanvragen en ontvangen.
Mijn Burgerprofiel is een groeiend platform. Overheidsdiensten zijn volop bezig met hun informatie op het platform nog verder aan te vullen. Ook de gemeente zal Mijn Burgerprofiel in de toekomst verder integreren voor een nog betere digitale dienstverlening.

Aanmelden op Mijn Burgerprofiel kan op een veilige manier met itsme, met uw eID en kaartlezer of met de beveiligingscode via mobiele app of sms.

  1. Als u zich eerst aanmeldt op Mijn Burgerprofiel, dan staan een aantal persoonsgegevens al ingevuld wanneer u online een product aanvraagt, een melding of afspraak maakt.
  2. Klikt u na het aanmelden op Mijn Burgerprofiel op onze website, op het ‘uitklappijltje’ naast
    uw naam, dan komt u terecht op het portaal van ‘Mijn Burgerprofiel. Daar krijgt u een persoonlijk overzicht van al uw overheidszaken: bv. Groeipakket, bewijs van vaccinatie, attesten Burgerlijke
    Stand, fiscale attesten, vergunningen …
  3. Via Mijn Burgerprofiel kunt u al heel wat aanvragen opstarten, zoals bijvoorbeeld premies en
    vergunningen. Heeft u een aanvraag ingediend? Dan kunt u de status van uw aanvraag opvolgen. En als iets ontbreekt of u moet actie ondernemen, dan krijgt u hierover meldingen.
  4. Als u ‘Mijn Burgerprofiel’ koppelt met uw eBox, uw digitale brievenbus, dan ontvangt u ook digitale documenten van de aangesloten Federale, Vlaamse en lokale overheidsdiensten zoals bijvoorbeeld uw uitnodiging COVID-19 vaccinatie, aanslagbiljet belastingen, documenten van de Federale Pensioendienst, RVA …
Meer info over de eBox

PROBLEMEN MET INLOGGEN OF NOG VRAGEN OVER MIJN BURGERPROFIEL?
Vind alle info op www.mijnburgerprofiel.be
Bel naar het gratis nummer 1700 van de Vlaamse overheid.

Alle info over Mijn Burgerprofiel Mijn Burgerprofiel voorstellingsvideo Hoe aanmelden op Mijn Burgerprofiel instuctievideo