Gemeente Beveren organiseert samen met de scholen activiteiten die onmiddellijk aansluiten op de schooltijd. De Sportdienst, de kunstacademie, de school, ouders en lokale organisaties zorgen voor een aanbod op maat van de buurt. Dit noemen we de Brede School.

Inschrijven kan eenvoudig via onze online module. 

Momenteel zijn er geen activiteiten Brede School door de aanhoudende Coronapandemie. De eerstvolgende  sessies zullen in het najaar 2022 worden ingepland.

online regelen

De meeste ziekenfondsen voorzien een financiële tussenkomst in het inschrijvingsgeld van sportactiviteiten. Dit bedrag kan verschillen per instelling. Neem hiervoor contact op met je ziekenfonds. Zij geven je een formulier mee dat je kan laten invullen bij de sportdienst. Het ingevulde formulier geef je daarna terug aan het ziekenfonds en zij zullen het nodige terugbetalen. 

De leerlingen die deelnemen aan een activiteit van de Brede School zijn via de school verzekerd voor lichamelijke letsels. 

UiTPAS Reynaert is een spaar- en voordeelkaart voor vrijetijdsactiviteiten.

UiTPAS Reynaert

DEEL UW HOBBY/PASSIE MET KINDEREN

Gemeente Beveren organiseert in samenspraak met scholen activiteiten tijdens de middagpauze of aansluitend op de schooltijd. Vrijwilligers, (groot)ouders, lokale zelfstandigen en verenigingen zorgen voor een aanbod op maat. Deze werking heet ‘Brede School’. Om een brede waaier aan activiteiten te kunnen aanbieden in alle Beverse scholen zijn we op zoek naar mensen die hun passie/hobby willen delen met de leerlingen.

meer informatie