Om uw kind(eren) in te schrijven in het secundair onderwijs voor schooljaar 2023-2024 moet u digitaal aanmelden. 

Digitaal aanmelden 1A en 1B

Om uw kind(eren) in te schrijven in het buitengewoon secundair onderwijs voor schooljaar 2023-2024 moet u digitaal aanmelden. 

Digitaal aanmelden in het buitengewoon secundair onderwijs

Het aantal leerlingen dat secundair onderwijs in Beveren volgt, is in stijgende lijn. Ouders hebben vertrouwen in onze secundaire scholen. Steeds meer leerlingen volgen kwaliteitsonderwijs dicht bij huis. Onze scholen trekken ook veel leerlingen van buiten de gemeente aan.

U kunt in Beveren kiezen tussen 3 voortreffelijke scholen. Het basislespakket van de eerste graad is op de 3 scholen hetzelfde. De eigenheid van elke school weerspiegelt zich onder andere in het aanbod van keuzevakken en studierichtingen.

GTI Beveren is uw STEM-campus (STEM staat voor Science, Technology, Engineering, Mathematics) in de regio. De focus ligt enerzijds op wetenschappen, technologie, ontwerpen, techniek en wiskunde en hoe dit concreet toe te passen. Anderzijds vinden we het belangrijk dat je graag naar school komt en dat je je goed voelt!

klik hier om verder te gaan naar de website van GTI Beveren

KA Beveren behoort tot scholengroep Waasland van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. We streven naar maximale gelijke onderwijskansen en werken op basis van een schooleigen opvoedingsproject.

klik hier om verder te gaan naar de website van KA Beveren

De Sint-Maartencampus is een campus met een Middenschool en een Bovenschool. Twee aparte scholen die toch één geheel vormen en die elk op een specifieke manier tegemoet komen aan wat jij op dat moment nodig hebt. Wij geloven dat de 2 in 1 structuur zowel de overstap van basisschool naar de eerste graad als de overstap van de eerste graad naar de tweede graad ten goede komt. De opvolging van de resultaten van onze leerlingen bewijst dat elk jaar opnieuw. In het midden van het campusterrein ligt onze groene long, een echt bos dat rust uitstraalt. Het terrein omvat verschillende schoolgebouwen die samen de opleiding van de jongeren behartigen. Onze campus is een katholieke school waar je samen met al je medeleerlingen respect, eerlijkheid, hulpvaardigheid belangrijk vindt en nastreeft.

klik hier om verder te gaan naar de website van Sint-Maarten Campus