Kamp

Registreer je kamp

Kom je met je groep op kamp in Beveren? Dan vragen we je om je kamp te registreren. We beperken ons tot een minimum aan gegevens. Het gemeentebestuur gebruikt en bezorgt je gegevens aan de lokale politiezone en de lokale brandweerzone voor een snelle en efficiëntie interventie bij noodgevallen en om toestemmingen te verlenen voor het maken van een kampvuur. 

Verschillende koepelorganisaties geven de kampgegevens van groepen die bij hen aangesloten zijn al door aan het gemeentebestuur. Maar omwille van praktische zaken en algemene veiligheid vragen we je om dat toch ook zelf te doen. 
 

Nuttige adressen & telefoonnummers

Hier vind je alle belangrijke adressen en telefoonnummers. 

Jouw aanspreekpunt in Beveren

Als je op kamp bent in Beveren dan kan je in eerste instantie terecht bij de jeugddienst. Heb je een vraag over de jeugdverenigingen, speelzones, het huren van een lokaal...? De medewerkers van de jeugddienst proberen je zo goed als mogelijk verder te helpen. 

Hang je graag de toerist uit? En wil je meer informatie over de Beverse bezienswaardigheden of over welke activiteiten er doorgaan tijdens je kamp? Dan kan je terecht bij de toeristische dienst.