Nieuws

17 augustus 2018

EANDIS dient herstellingen aan een gaslek uit te voeren op de Krijgsbaan ter hoogte van huisnr. 236. Vanaf maandag 20 augustus, 9 uur t.e.m. vrijdag 24 augustus zal de Krijgsbaan voorbij het kruispunt met de Lindenstraat, in de richting van Melsele, afgesloten worden voor het autoverkeer .

16 augustus 2018

Eind vorig jaar lanceerde Toerisme Beveren de fotowedstrijd 'Beveren in 4 seizoenen', gespreid over 2 jaar en over de 4 seizoenen. Beveren is in elk seizoen een ontdekking waard: in 2018 zijn de winter- en de zomerfoto’s aan de beurt, in 2019 gaan de fotografen in de lente en de herfst op zoek...

16 augustus 2018
De gemeente gaat nieuwe en grotere fietsenstallingen bouwen aan het station van Beveren. De huidige fietsenstallingen bieden onvoldoende plaats aan alle fietsers die de trein nemen. De nieuwe fietsstalling naast het station zal klaar zijn op 19 november 2018. Een week later is ook de...
3 augustus 2018
Op vraag van de gemeente keurde de gouverneur uitzonderlijk een afwijking goed op de eerder gestelde droogtemaatregelen: Vanaf 3 augustus 2018 mag voor de beregening van akkerteelten en het drenken van vee, mits rekening gehouden wordt met de meetwaarden, water gecapteerd worden uit de volgende...
3 augustus 2018
Vanaf 9 augustus 2018 mogen handelaars geen extra kosten meer aanrekenen voor elektronische betalingen met de bankkaart, via overschrijving of via domiciliëring
3 augustus 2018
Ondanks de regenbuien van de voorbije dagen worden de droogtemaatregelen in Oost-Vlaanderen niet versoepeld. De droogtecommissie komt op donderdag 16 augustus opnieuw samen.
31 juli 2018
De werken aan het Ecluse-project komen in een laatste fase. Tijdens deze fase worden de aangelegde leidingen met stoom schoon geblazen. Deze fase start op 31 juli en loopt tot en met 21 augustus.
31 juli 2018
Sinds april 2018 zijn er al 14 besmettingen van de ziekte van Newcastle vastgesteld bij hobbypluimvee. Het virus wordt zeer gemakkelijk overgedragen en daarom heeft het Federaal Voedselagentschap (FAVV) een verbod ingesteld op het verkopen, weggeven en het tentoonstellen van pluimvee.
30 juli 2018
Jonger dan 26, een diploma secundair onderwijs op zak en eigenaar van een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan heeft de Federale Overheidsdienst Justitie een job voor jou: penitentiair bewakingsassistenten in de gevangenis van Beveren.
24 juli 2018

Net zoals de rest van het land en zelfs Europa, kreunt ook gemeente Beveren onder de aanhoudende droogte. Ook gewassen van de land- en tuinbouwers hebben te lijden onder de droogte, dat spreekt voor zich.

24 juli 2018
Net zoals de rest van het land en zelfs Europa, kreunt ook gemeente Beveren onder de aanhoudende droogte. In de niet aflatende strijd tegen die droogte neemt gemeente Beveren heel wat maatregelen, bovenop de maatregelen die eerder werden uitgevaardigd door Oost-Vlaams gouverneur Jan Briers.
23 juli 2018
De spoorlijn aan de overwegen in de Vendoorn- en de Hennenneststraat in Melsele wordt vernieuwd.
20 juli 2018
De provincie Oost-Vlaanderen wordt net als vorig jaar getroffen door grote droogte. De situatie wordt dan ook nijpend. Waterpeilen in de waterlopen dalen zienderogen. In de polders is er gevaar voor verzilting. Bovendien sturen de weersvoorspellingen aan op aanhoudende droogte. Daarom heeft de...
20 juli 2018
Sinds april 2018 zijn er al 14 besmettingen van de ziekte van Newcastle vastgesteld bij hobbypluimvee. Het virus wordt zeer gemakkelijk overgedragen en daarom heeft het Federaal Voedselagentschap (FAVV) een verbod ingesteld op het verkopen, weggeven en het tentoonstellen van pluimvee.
Folder Internationaal Straattheaterfestival
19 juli 2018

Het programma van het Internationaal Straattheaterfestival is bekend! Lees er alles over in de folder.

19 juli 2018

Zaterdag 21 juli zal een spetterend vuurwerk de Nationale Feestdag afsluiten in park Cortewalle vanaf 22.45 uur. Dit alles onder het wakend oog van de brandweer.

Copyright gemeente Beveren
17 juli 2018
Op de wal rond het fort Liefkenshoek werd een ongewone en massale vissterfte vastgesteld.
13 juli 2018
Wil u een bezoekje brengen aan Fort Liefkenshoek, hou dan zeker rekening met de wegenwerken in de buurt. Op deze pagina vindt u alle nodige informatie.
Maquette nieuw ac, copyright gemeente Beveren
4 juli 2018
Gisteren verscheen er in De Standaard een artikel over de schulden van de gemeenten. Ook gemeente Beveren werd in het artikel aangehaald, zij het dan wel met verkeerde cijfers.
4 juli 2018
Op dit moment is in Oost-Vlaanderen brandfase geel (gevaar) van kracht. Dit impliceert dat er geen open vuur is toegestaan en dat er niet mag gerookt worden in de natuurgebieden.
Wegenwerken Waaslandhaven Noord - fase 6, bron: http://www.maritiemetoegang.be
4 juli 2018
Door de volgende fase van de werken Waasland Noord (fase 6) kunt u per ongeluk in de tolzone van de Liefkenshoektunnel terecht komen. Hier leest hoe u deze situatie kunt vermijden.
3 juli 2018
De Vlaamse overheid zoekt bijkomende mogelijkheden voor de behandeling van containers in het Havengebied Antwerpen. Parallel hiermee bekijkt men hoe logistiek-industriële gronden ontwikkeld kunnen worden en op welke manier het verkeer via de weg, het water en het spoor op het hoofdwegennet kan...
Watergang Hoge Land met zicht op de Sint-Laurentiuskerk Verrebroek
27 juni 2018
De komende 5 jaar zullen in de rand van de Waaslandhaven, tussen het Spaans Fort in Verrebroek en het R2-complex op de E34 verschillende werken uitgevoerd worden.
25 juni 2018
Het Beverse gemeentebestuur presenteert met de jaarrekening jaarlijks zijn jaarlijkse financieel resultaat.

Pagina's