aardbei

Melseelse aardbeien

Stop aan één van de aardbeikraampjes of automaten, langs de weg en proef ons heerlijke rode goud. Of ga naar de lokale bakker voor de heerlijke aardbeitaartjes. Of ga fietsen langs de Aardbeiroute.

Saeftingherhof

Pré salé rundvlees van het Saeftingherhof

Het vlees wordt gekozen uit de eigen beste vrouwelijke dieren, die gedurende vele jaren kunnen genieten van het vrije leven in het Verdronken Land van Saeftinghe. Door als boer rechtstreeks aan de consument te verkopen werken ze samen aan duurzame landbouw met een zo kleine mogelijke voetafdruk .

mosterd

Mosterd De Kroon

Ambachtelijk bereide, straffe mosterd. Op basis van verschillende mosterdzaden en azijn.

Honing

Weyns honing

Weyn kreeg de honingsmaak te pakken en bouwde zijn plan uit te Beveren-Waas, waar de eerste vestiging tot op heden trouw haar dienst bewijst als productieatelier. Weyn’s Honing slaagde erin zich te profileren als één van de voornaamste Belgische ondernemingen binnen de honingbranche, iets wat mogelijk werd gemaakt door de kritische eisen inzake kwaliteit en respect voor de bij die vanaf het begin voorop werden geplaatst.

Proevertjeswandeling met gids

Tijdens de proevertjeswandeling door het centrum van Beveren (+/- 4 km), maakt u niet alleen kennis met een aantal monumenten en bezienswaardigheden, maar geeft de gids u ook uitleg over eigen Beverse producten. Deze wandeling is enkel beschikbaar voor groepen.

Sint-Maartengebak

Sint-Maartensgebak

De koek van Sint-Maarten in de vorm van een paardje is enkel op 11 november te krijgen bij Beverse bakkers. Het Sint-Maartensgebak met frangipane is het hele jaar door te koop. Smullen maar!

Blanco

Kerstgebak

Soort frangipane waarin gemalen noten verwerkt zijn. Voorzien van een fruitlaag met abrikozen en rozijnen. De versiering gebeurt met enkele typische kerstattributen.

Verkoopadres:
Bakker Vermeiren
Pastoor Steenssensstraat 41 | Beveren
T 03 775 94 57

Blanco

Puitenslagersgebak

Het gebak is op basis van zanddeeg en frangipane, met daarin krieken en pindanoten verwerkt. Bovenaan is het versierd met een kikker (sticker).

Verkoopadres:
Bakker Vermeiren
Pastoor Steenssensstraat 41 | Beveren
T 03 775 94 57

Proeven & genieten

Proeven & genieten

Zien & doen

Zien & doen

Wandelen & fietsen

Wandelen & fietsen