jongeren sporten

Jeugdsportgids

Deze gids geeft u een overzicht van het jeugdaanbod bij de lokale sportclubs. Zo vindt u snel de geschikte sport én club voor uw kind. In de brochure vindt u ook een handig overzicht van de gemeentelijke jeugdsportactiviteiten en sportinfrastructuur.

Vakantietoppers krokus_Pasen 2024

Vakantietoppers

Uw kinderen hebben geen tijd meer om zich te vervelen! Vakantietoppers biedt activiteiten aan voor kleuters en kinderen van de lagere school tijdens de schoolvakanties. Snuister in het meest actuele aanbod.

 

sportmateriaal

Sportmateriaal ontlenen

Scholen en verenigingen van Beveren kunnen bij de gemeentelijke sportdienst gratis sportmateriaal ontlenen. U betaalt enkel een waarborg van 50 EUR. Deze waarborg krijgt u volledig terugbetaald wanneer u het materiaal terugbezorgt in de staat waarin het zich bevond.

Zoemsplash

ZOEMsplash

ZOEM staat voor Zwemmen, Ontspannen En Meer. Ontdek het gemeentelijk vrijetijdsaanbod voor gezinnen met gezinsleden met een beperking.

senioren fitnessen

Beweeg & Beleef

Niet iedereen heeft tijd of zin om lid te worden van een sportclub en niet iedereen vindt het leuk om alleen aan sport te doen. Voor hen is er Beweeg & Beleef!, een breed gamma aan sportactiviteiten voor iedereen die wil bewegen.

Niet gevonden wat zocht?

Ook interessant

Sport en supporteren

Sport & supporteren

Wandelen & fietsen

Wandelen & fietsen

Zien & doen

Zien & doen