Wandelnetwerk

Op het wandelnetwerk Grenspark Groot Saeftinghe vind je maar liefst 120 kilometer aan bewegwijzerde wandelpaden in het uiterste noorden van Beveren. Van aan De Klinge en de kreken van Kieldrecht over de Prosper- en Hedwigepolder tot helemaal in Doel en Verrebroek. Het prachtige polderlandschap loopt naadloos over in het havengebied en zorgt voor een mix van natuur en industrie. Een unieke plek om vogelspotten te combineren met containerschepen bewonderen die voorbij glijden.

Ben je al uitgewandeld op het netwerk Groot Saeftinghe? De netwerkkaart Moervaartvallei biedt nog een hele mooie uitbreiding in het Waasland voor de echte wandelfanaat. Deze twee netwerken samen zijn goed voor 420 kilometer aan wandelplezier! Heb je liever de wandelgids? Dat kan ook! Deze nieuwe wandelgids bundelt het beste uit beide netwerken in 5 heerlijke wandelroutes. Je krijgt er een stevig portie eet-, drink-, doe- en verblijfstips bovenop.

Heb je liever de wandelgids? Dat kan ook! Deze nieuwe wandelgids bundelt het beste uit beide netwerken in 5 heerlijke wandelroutes. Je krijgt er een stevig portie eet-, drink-, doe- en verblijfstips bovenop.

Deze twee wandelnetwerkaarten en wandelgids zijn te koop aan elk 6 EUR bij de balie Toerisme Beveren in het gemeentehuis  en in Fort Liefkenshoek.